Full

Een professionele website volledig op maat

analyse

Op basis van een diepgaande analyse

op maat gemaakt

Volledig op jouw maat

Unieke website

100 % unieke website

Is een professionele op maat gemaakte website iets voor mij?

Een Full-website is voor ondernemers of bedrijven die een 100% unieke website wensen die vanaf nul wordt gebouwd, én waar een diepgaande analyse aan is voorafgegaan. Dergelijke grote projecten worden dan ook verzorgd door ons overkoepelende merk Dropsolid. We raden Full aan aan diegenen die met behulp van een uitgebreid analysetraject de perfecte website wensen te bekomen die volledig is afgestemd op hun onderneming.

Full website

Grondige analyse als basis

Door een grondige analyse uit te voeren, kunnen we op een sterk onderbouwde manier de noden van jouw bedrijf en dus jouw website bepalen. Zo worden eventuele (verborgen) gebreken in je digitale marketingstrategie ontmaskerd en geëlimineerd nog voor ze je problemen kunnen opleveren.

Het volledige plaatje

Zoals eerder vermeld, wordt je Full-website volledig vanaf nul gebouwd. Zo ben je dus zeker dat je bezoekers een 100% unieke webervaring beleven. Net zoals bij Cooldrops Flex, is je Full-website oneindig uitbreidbaar en is het mogelijk om diverse soorten contenttypes toe te voegen. Je logo en huisstijl worden tot in de details verwerkt in het design voor een perfecte weergave jouw bedrijfsidentiteit.

Training en helpdesk

Wij voorzien steeds een trainingsmoment waarop je met je website leert werken en alles tot in de puntjes krijgt uitgelegd. Indien er achteraf toch nog vragen zouden zijn, kan je onze helpdesk zowel telefonisch als online bereiken. Daarnaast moet het ook gezegd dat je onmiddellijk eigenaar bent van jouw website, zonder omwegen of kleine letters.